Termékek

BELICO – Maximálisan a bőrbe épülő prémium kategóriás biokozmetikum

Egy modern, tudományos kutatásokon alapuló bőrápoló program, mely a kozmetikai kezelés, a személyre szabott tanácsadás és a termék használat harmonikus kombinációjára épül, ezáltal látványos bőrkép javulást eredményez.

Professzionális, maximálisan bőrbe épülő kozmetikum, ahol a biokozmetikumok tisztasága a kozmetikai ipar legújabb vívmányaival ötvöződik.

A termékek hatékonyságát garantálja:

  • LIPOSZÓMA, mely az aktív hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeikbe szállítja.

  • Válogatott növényi olajok, kivonatok, vitaminok

  • Bőrazonos, koncentrált, aktív hatóanyagok

  • BELICO termékek nem tartalmaznak: illatanyagokat, PEG, állati összetevőket, ásványi olajokatat, szilikon származékokat, viaszokat, parabén.

  • http://belicokozmetikumok.hu/hu/ 

Haslauer KURLAND – Alpesi natúr kozmetikumok – „A temészet erejével”

A német Alpokban található Haslauer cég, a természetes gyógymódokban való kivételes tudásával, innovatív arc-és testkezelő terméksort fejlesztett ki.

A prémium minőségű alpesi Haslauer termékekben kizárólag tiszta, természetes hatóanyagok kerülnek felhasználásra: növényi olajok, gyógynövények, illóolajok, tengeri sók, algák, kecsketej, vagy széna az Alpok hegyi legelőiről.

A gyógynövények, iszapok, olajok, sók és krém keverékek, sok ezer éve bizonyítottak már a természetes és hagyományos gyógyászatban is. Ez az „ősi” tudás képzi a márka alapját.

Magyarországon is kialakult egy olyan vásárlói réteg, akik számára fontos, hogy a mindennapjaik során felhasznált kozmetikumok természetes összetevőkből készüljenek, ne legyenek tele szintetikus állományjavítókkal, mesterséges illat-és színanyagokkal, ne tartalmazzanak parabéneket és paraffin/kőolaj származékokat, hatékonyak legyenek. 

/http://www.haslauermagyarorszag.hu/

AGE ATTRACTION – Intenzív és hatékony anti-age kozmetikumok

LUXUS bőrápolás, láthatóan gyönyörű bőr.

A némtországi székhelyű Age Attraction cég, kozmetikai- orvos esztétikai termékeket gyárt, mely rendkívül fejlett eredményességet kínál a kozmetikai-esztétikai kezelések tekintetében.

Az Age Attraction egy olyan high-tech vonalú természetes összetevőkön alapuló bőrápoló családot fejlesztett ki, mely új távlatokat nyitott az anti-age bőrápolásban. A legújabb kutatások által kifejlesztett aktív hatóanyagok, és a különleges növényi összetevők kombinációja a bőr azonnali, hosszan tartó, látványos javulását eredményezi.

A termékek kiemelkedően magasabb koncentrációban tartalmazzák az aktív összetevőket.

A termékek mentesek minden káros összetevőtől: 0% PEG, parabén, illatanyag, ásványi olaj , színezékek és állati alapanyagok.

Divat-összetevőket, melyek kizárólag marketing célúak, nem használ.

http://www.age-attraction.hu/

MESOTICA - Sccience behind the beauty - Bőrápolás a peptidek erejével

A MESOTICA egy kozmetikai gyógyászatra, kutatásra és fejlesztésre specializálódott 2006-ban alakult spanyol-magyar cég, mely komplex, nagy hatékonyságú intelligens peptid koncentrátumokat állít elő elsősorban mezoterápiás célra.

A kozmetikai peptidek használata egy innovatív eljárás, mely az orvos esztétikai és sebészeti beavatkozásokat jelentősen késleltetheti. 

Mik is azok a peptidek?

Az emberi bőr irha szövetében található kollagén, egy fehérje, mely a bőrszövet 70%-át építi fel.  A kollagén többek között biztosítja a szövetek rugalmasságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll.

A kollagénnek van egy természetes életciklusa, mely végén elbomlik. Amikor elbomlik, akkor fehérje töredékké alakulnak át, azaz peptidekké. Néhány bőrsejtnek receptorai vannak ezekhez a peptidekhez. Amikor a peptidek jelet küldenek ezekhez a sejtekhez, arra késztetik őket, hogy friss kollagént termeljenek. Amikor a kollagén elhasználódott és lebomlik, azok a kis törött darabok (peptidek) további kollagéntermelést idéznek elő ismét.

A peptidek, azaz az úgynevezett fehérje-hidrolizátumok / bomlástermékek  gyorsabban, és tökéletesebben szintetizálódnak a test számára fehérjévé, így elősegítik a tested sejtjeinek megújulását.

A probléma az, hogy ahogy a testünk öregszik, egyre kevésbé hatékony ez a folyamat. A bőrbe kívülről bejuttatott peptidek olyan jelet küldenek, melyek felébresztik a sejteket, és beindítják a kollagéntermelést.

A 30 év alatti nők bőre elegendő kollagént tartalmaz, ezért sima és feszes. Majd a kor előre haladtával a bőr egyre kevesebb kollagént termel: elvékonyodik, megereszkedik és ráncok jelennek meg rajta.

A Mesotica termékek az intelligens peptidek segítségével aktiválják a bőr önmegújító folyamatait. A magas koncentrációjú, bőrbarát termékek rendszeres használatával az öregedési folyamat lelassul és látványosan javul bőrének az állapota.

http://mesotica.hu/