Tű nélküli Mezoterápia – intenzív öregedésgátló kezelés, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal

mesomerged600x424

Egy forradalmian új technológia, melyet azért fejlesztettek ki, hogy segítse az aktív anyagokat áthatolni a bőr védelmi rétegén, mely az eddig ismert gépi eljárásokkal lehetetlen volt. Teljesen fájdalommentes, relaxáló hatású! Az eljárás során lehetővé válik, hogy mind a makro- és a mikro molekulájú hatóanyagok bejussanak a bőr mélyebb rétegeibe, beleértve azokat a tömény hatóanyagokat is, melyeknek molekulasúlyuk magas, pl. kollagén, elasztin, hyaluronsav, aminosavak és vitaminok, amik feszessé, üdévé, fiatallá teszik a bőrt és lassítják az öregedés folyamatát. 

A kezeléshez felhasznált hatóanyagok 100% tisztaságú, aktív hatóanyagok. A beavatkozásnak nincsenek mellékhatásai, mivel analitikai tisztaságú, bőrbarát anyagokat juttatok közvetlenül a sejtekbe és a szövetekbe. A hatóanyagok elérik a bőr azon mélyebb rétegeit, ahol a leghatékonyabban lehet kezelni az adott problámát, ezáltal a kezelés hatásfoka sokszorosára nő.

Hatásuk kúra szerű kezelés esetén a legeredményesebb, mivel ezalatt feltöltik, illetve regenerálják a sejteket, szöveteket. A kúra tartóssága otthoni bőrápolással fokozható (megfelelően kiválasztott krémek esetén).

A bőr teltebb, frissebb, ragyogóbb lesz. A kezelés alatt kisimulnak az apróbb ráncok és a bőr visszanyeri vitalitását, feszességét.

A kezelés javallatai:

- Hidratálás – feltölti a mélyebb bőrrétegeket nedvességgel
- Anti-age kezelés – csökkenti az öregedés jeleit, halványítja a kisebb ráncokat, szarkalábakat
- Feszesíti az arcbőrt
- Feltölti a bőrt értékes hatóanyagokkal
- Gyulladt, aknés bőr kezelése vitaminokkal
- Száraz, érett bőr táplálása
- Hajszálerek (rosacea) kipirosodásának enyhítése
- Szemkörnyék, nyak- dekoltázs kisimítása
- Különböző pigment rendellenességek (májfolt, terhességi folt, napégés) halványítása

Mezoterápia / elektroporáció hatásmechanizmusa:

A tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) során a bőr védelmi rétege / hidrolipid réteg elektromágneses impulzus hatására jelentősen átrendeződik, ez a szerezeti átalakulás új (szabad szemmel nem látható nyílásokat hoz létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé) hatóanyag csatornák kialakulását eredményezi. A hám védőrétegének ellenállását ilyen módon leküzdve az eddiginél nagyobb méretű molekulák bejuttatása is lehetővé válik, miközben a penetrációs/ áthatolási mélység is megnő, az aktív hatóanyagok a mélyebb bőrrétegeket is elérik, így megnő a kezelés által bevitt aktív hatóanyagok eredményessége.