Klasszikus arckezelések

Belico alap arckezelés

A kezelés bőrtípusnak megfelelő termékekkel történik.

A kezelést a bőr alapos letisztításával kezdem, majd eltávolítom az elhalt hámsejteket a bőrről. A tiszta bőrt enzimes maszkkal felpuhítom, majd ha szükséges, kitisztítom. Tisztítás után VIO-val fertőtlenítem a bőrt, és a bőrtípusnak megfelelő liposzómás tápláló koktélt (bőrtipusnak megfelelő) juttatok a bőrbe ultrahang segítségével, hogy a hatóanyagok a mélyebb rétegeket is elérjék és ott fejtsék ki a jótékony hatásukat, a hosszan tartó eredmény érdekében. Ez után következik a nyugtató arc és dekoltázs masszázs tápláló olajokkal és masszázskrémmel. A bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokban gazdag tápláló maszk bezárja a kezelés során bejuttatott hatóanyagokat a bőrbe, valamint kisimítja és üdévé varázsolja a bőrt. A kezelést a bőrtípusnak megfelelő szérummal és krémmel zárom.

SOS arcfeltöltés ultrahanggal

Az SOS kezelés azon vendégeimnek ajánlott, akiknek idejük nem engedi meg a hosszabb kozmetikai arckezelést, de bőrük állapota megköveteli a folyamatos törődést.

A kezelést a bőr letisztításával kezdem, majd enzimes és/vagy mechanikai arcradírral eltávolítom az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, hogy a bőr felszívó képességét maximalizáljam. A bőrtípusnak megfelelő liposzómás hatóanyag komplexet elkészítem, majd ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatom. Ezek után egy rövid arcmasszázzsal kényeztetem a bőrt, tápláló olajokkal és bőrtípusnak megfelelő masszázskrémmel. A kezelést a bőrtípusnak megfelelő szérummal és krémmel zárom.

Dekoltázs és arcmasszázs

Az azonnali megszépülésre vágyók kényeztető programja! Tápláló olajok és a bőrtípusnak megfelelő masszázskrém kombinációja garantálja, hogy bőre feltöltődik, hidratáltabb és ragyogóbb lesz a nyugtató arc és dekoltázs masszázs alatt.